Acties

Voordelig Entspreekuur:

Iedere woensdagmiddag tussen 14:00 uur en 17:00 uur is er inloopspreekuur voor het enten en chippen van uw kat, hond of konijn:

De kosten voor een vaccinatie hond/kat bedragen dan € 25,-- incl.consult en voor een chip € 18,50 excl. consult 

Enting van een konijn kost dan € 19,95 voor Myxo-RHD1 enting


Wist u dat wij iedere zaterdag van 9:00-16:00 uur geopend zijn, tegen normaal tarief (dus geen weekend tarief ! )GRATIS SENIORCHECK


Afhankelijk van ras, grootte en gewicht kunnen de seniorjaren bij honden reeds op 7-jarige leeftijd ingaan. Katten zijn vanaf hun 10e levensjaar senior. Het ouder worden van huisdieren gaat gepaard met leeftijd gerelateerde aandoeningen daarom is het als eigenaar belangrijk om veranderingen in gedrag, drink- en eetgewoontes, gewicht en beweging op te merken. Met een vroegtijdige signalering van problemen en eventuele behandeling kunnen onze dierenartsen er samen met u voor zorgen om uw huisdier gezonder en mogenlijk langer te laten leven.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Heeft u een pup of een kitten?


Kom dan naar onze GRATIS Junior Check!

Tijdens de check kijken de assistentes uw dier na en oefenen met het op tafel staan en het wegen. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen over bijvoorbeeld de groei, het wisselen van de tanden en vachtverzorging. Geïnteresseerd? Bel ons dan voor het maken van een afspraak op 053-2068410 of plan de afspraak via onze website www.mediscent.nl op het assistentenspreekuur.